Let op, geld lenen kost ook geld.

button leningen vergelijken

Woonleningen

Het kopen, bouwen of renoveren van een woning is een dure investering. Vaak gaat het om de grootste aankopen die in een leven worden verricht. Zich goed informeren omtrent woonleningen is dan ook verstandig om op lange termijn veel geld uit te sparen.

Er zijn immers veel soorten hypothecaire leningen en mogelijkheden om de aankoop al dan niet verbouwing van een woning te financieren. Niet elke situatie is vergelijkbaar, daardoor bestaat er geen uitgesproken manier van lenen waarbij u geld kan uitsparen op uw woonkrediet. Deze zaken kan u berekenen in samenwerking met uw bank, naast uw eigen kennis en situatie.

Binnen deze rubriek van woonleningen halen we enkele belangrijke onderwerpen aan. Zo kan u onder meer informatie terugvinden over de soorten hypothecaire leningen die er bestaan, maar ook welke andere woonlening formules kunnen gebruikt worden. We delen ook tips mee bij het aanvragen van een hypothecaire lening en geven antwoorden op veel gestelde vragen over woonleningen die u hopelijk helpen in het maken van een juiste keuze inzake woonleningen.

Het vergelijken van woonleningen is slechts één stap. De volledige aankoop van een woning kan 4 tot 5 maanden aanslepen, vanaf het ondertekenen van het compromis tot het betekenen van de akte bij de notaris. Een zo goedkoop mogelijke hypothecaire woonlening vinden is een belangrijk gegeven, maar er komen veel meer zaken kijken bij de aankoop van een woning. Daarom zal u ook enkele topics kunnen terugvinden met informatie en tips over het aankopen van een eerste, al dan niet tweede woning.

Lees meer berichten gerelateerd aan Woonleningen:

Vergelijk hypothecaire leningen

AanbiederMinimumMaximumBestemmingJKP vanaf (*)Simulatie
logo creditcourt leningen€ 25.000€ 400.000Aankoop woning3,38%Gratis aanvraag

Wilt u ook de goedkoopste lening vinden?

button leningen vergelijken